lauantai 11. tammikuuta 2014

Osa 12. Suunnitelmat uusiksi

 photo valpuri1.png

Vaikka Valpuri siveää naista esittikin Nuutille, hän oli hieman liiankin kiintynyt Kaapoon, josta oli muodostunut hänelle läheinen ystävä. Ainoa ongelma oli, että hän ja Kaapo molemmat seurustelivat.

 photo valpuri2.png

Nuutti ei tyttöystävänsä ajatuksista tiennyt. Hän suunnitteli, että kolmannen vuoden alussa hän ostaisi Valpurille kauniin sormuksen ja pyytäisi tätä vaimokseen.

 photo valpuri3.png

Kaapolla kuitenkin oli muuta mielessään. Toisen opiskeluvuoden viimeisen loppukokeen jälkeen hän päätti järjestää juhlat. Juhliin vuokrattiin kuplapuhallinkin vieraiden huviksi.
Kaikilla olikin oikein hauskaa sen parissa.

 photo valpuri4.png

Koko iltana Nuutti ei ehtinyt suurta kysymystään esittää Valpurille, koska Valpurilla oli liian kiire sosialisoitua muiden juhlijoiden kanssa. Nuutti ajatteli, että hänen pitäisi varmaan vaan odottaa uutta tilaisuutta.

 photo valpuri5.png

Seuraava täydellinen tilaisuus tuli parin viikon päästä. Nuutti ja Valpuri olivat juuri nauttineet Nuutin kokkaaman romanttisen aamiaisen ja istuivat nyt pöydän ääressä rupattelemassa.
"Valpuri, olet kaunein nainen, jonka tunnen", Nuutti totesi ihastuneena. Kohta hänen hetkensä tulisi.

 photo valpuri6.png

"Oi kiitos, Nuutti", Valpuri punastui.

 photo valpuri7.png

"Minun on jo jonkin aikaa pitänyt kysyä sinulta jotain...", Nuutti kertoi ja alkoi jo kaivelemaan sormusta taskustaan. Valpuri näytti hämmentyneeltä.

 photo valpuri8.png

Vihdoin Nuutti löysi rasian taskustaan, mutta piti sitä yhä pöydän alla.
"Valpuri Inha..", hän aloitti, mutta jokin keskeytti hänet.

 photo valpuri9.png

"Isä soitti, ukki on kuollut", keittiöön juuri juossut Kaapo selitti itkuisena. Nuutti tunsi palan kurkussaan ja melkein tiputti rasian lattialle, mutta päätyi vain survomaan sen takaisin taskuunsa. Se siitä täydellisestä tilaisuudesta.

 photo valpuri10.png

Seuraavat pari viikkoa talossa olivat hyvin hiljaisia. Kaksoset ja Joel olivat hyvin surullisia Hanneksen kuolemasta vielä hautajaisten jälkeenkin.
Serena ja Valpuri olisivat halunneet auttaa kolmikkoa jotenkin, mutteivat tienneet miten.

 photo valpuri11.png

Pikkuhiljaa meno muuttui kuitenkin taas suhteellisen normaaliksi ja elämä jatkui.

 photo valpuri12.png

Serenan suoritettua loppukokeensa täydellisin tuloksin päätettiin pitää taas yhdet bileet. Nuutti näki taas yhden mahdollisuuden kosia Valpuria.

 photo valpuri13.png

Kuitenkin kun Nuutti oli saanut kaivettua sormuksen esiin laatikon perukoilta, tyttöä ei näyttänyt löytyvän yhtikäs mistään.

 photo valpuri14.png

"Ootko nähnyt Valpuria?", hän kyseli varmaan kaikilta, mutta kukaan ei osannut vastata, missä tyttö oli.

 photo valpuri15.png

Ehkäpä tyttö olisi mennyt aikaisin nukkumaan, Nuutti tuumi ja lähti etsimään yläkerrasta.

 photo valpuri16.png

Jokaisen huoneen kierrettyään hän vihdoin osui omaan huoneeseensa ja järkyttyi syvästi siitä, mitä näki.

 photo valpuri17.png

"Tää ei oo sitä miltä näyttää", Valpuri tokaisi heti järkytyksestä toivuttuaan. Joel oli niin jäissä, ettei osannut sanoa yhtikäs mitään.

 photo valpuri18.png

"Ei tarvitse selittää. Pakkaa kamasi. Myös sinä, Joel", Nuutti totesi rauhallisesti, vaikka hänen sisällään oli meneillään tunteiden hirmumyrsky. Hän ei halunnut edes katsoa Valpuria silmiin. Hänen tyttöystävänsä hänen serkkunsa kanssa? Ja vielä juuri, kun hän oli menossa kosimaan tätä? Ei tämä voinut olla totta.

 photo valpuri19.png

"Mutta kun mä rakastan sua, en Joelia", Valpuri yritti vielä vakuutella, mutta Nuutti vain työnsi naisen kauas itsestään.

 photo valpuri20.png

"Mutta mä en enää sua", Nuutti totesi aidosti surullisena. Ei hän tätä ollut halunnut. Hän oli halunnut mennä tuon naisen kanssa naimisiin ja perustaa perheen, mutta näköjään niin ei tapahtuisi.

 photo valpuri21.png

Kohta Joelkin sai vihdoin toivuttua järkytyksestä ja päätti läimäistä serkkuaan naamaan.
"Irti mun naisesta!", hän huusi vihaisena.

 photo valpuri22.png

"Pidä hyvänäsi. Te ansaitsette toisenne", Nuutti naurahti alakuloseisti vielä ennen kuin poistui huoneesta ja jätti parin kahdestaan.
Hän päätti mennä nukkumaan ja toivoi, että kun hän aamulla heräisi, nuo kaksi olisivat jo lähteneet.

 photo valpuri23.png

"Mihis te ootte menossa?", Kaapo kysyi parin asteltua alakertaan. Hän ei tiennyt mistään, mitä yläkerrassa oli tapahtunut, joten hän oli hyvin hämillään.

 photo valpuri24.png

"Me ollaan päätetty muuttaa pois täältä", Joel selitti tuijottaen samalla uutta tyttöystäväänsä ihastuneena. Kaapo mietti, mitä ihmettä Nuutin ja Valpurin suhteelle oli tässä ajassa ehtinyt tapahtua, mutta ei sanonut mitään muuta, kuin "aha".

 photo valpuri25.png

Joel meni jo ulos viemään laukkuaan taksiin, mutta Valpuri jäi vielä hetkeksi sisälle.
"Tiedätkö, mä oon aina pitänyt sua ihan hirveen seksikkäänä. Soittele", hän vielä vinkkasi viettelevästi silmää hämmentyneelle Kaapolle, ennen kuin lähti itsekin.
Kaapolla ei tosin ollut mitään aikeita pitää flirttailevaan Valpuriin mitään yhteyttä, sillä hän oli oikein tyytyväinen hänen ja Serenan suhteeseen.

 photo valpuri26.png

Perheellä meni kuukausia siinä, kun he yrittivät unohtaa tapahtunutta. Se ei kuitenkaan ollut helppoa, kun jostain syystä Joel piti taloa yhä kotinaan ja poikkesikin sinne usein käymään. Lopulta ovia ruvettiinkin pitämään lukossa, mutta silti Joel löytyi usein pihalta tekemästä esseitään. Outo häiskä.

 photo valpuri27.png

Kaksosten neljäs vuosi alkoi kuin huomaamatta. Molemmat havahtuivat siihen, että pian pitäisi lähteä takaisin Kaunialaan, toisen vieläpä perijänä.

 photo valpuri28.png

Asiassa oli vain yksi ongelma...

 photo valpuri29.png

Serena oli juuri huomannut olevansa raskaana.

 photo valpuri31.png

Kaikki olivat uutisesta tietenkin innoissaan, mutta samalla Serenan ja Kaapon mieltä kalvoi huoli siitä, miten elämä lapsen kanssa onnistuisi kampuksella.
Ei missään kielletty sitä, etteikö kampuksen vuokra-asunnossa voisi pitää vauvaa, mutta Serenaa vähän huolestutti, miten hyvin hän voisi pitää vauvasta huolta opiskelujen ohella.
Ei hän kuitenkaan aborttia aikonut tehdä. Jos yliopisto kävisi vauvan ohella liian rankaksi, hän jättäisi opinnot kesken.

 photo valpuri32.png

Oli ihan hyvä, että suunnitelmat olivat selvillä, sillä Serenan vatsa kasvoi hurjaa vauhtia.

 photo valpuri33.png

Viimeiset hetkensä lapsettomana Serena omisti opiskelulle. Pian ei enää olisikaan niin paljoa aikaa opiskella, kun olisi lapsikin vaatimassa huomiota.

 photo valpuri34.png

Nuutti oli hieman kateellinen veljelleen. Kaapo poistuisi aikanaan yliopistolta kauniin kihlatun ja vielä esikoisenkin kera, kun taas Nuutti yksin. Olisihan hän voinut uuden tyttöystävän hankkia, muttei hänestä tuntunut siltä, että hän olisi vielä valmis uuteen suhteeseen.

 photo valpuri35.png

Pian suuri päivä koittikin. Onneksi molemmat pojat olivat kotona tukemassa Serenaa synnytyksessä.

 photo valpuri36.png

Pari tuntia kestäneen huudon ja tuskan tuloksena Serenan sylissä makasi vaalea ruskeasilmäinen tyttövauva, joka nimettiin yhteistuumin Vivianiksi.

 photo valpuri37.png

Vivian sai oman huoneen yläkerrasta. Hän muutti Joelin vanhaan huoneeseen, joka sisustettiin vauvalle sopivaksi.

 photo valpuri38.png

Pian kaksosilla alkoi neljännen vuoden toinen puolikas. Kohta he jo pääsisivät takaisin Kaunialaan aloittelemaan elämää.

 photo valpuri39.png

Vivian sen sijaan tarvitsisi äitiään, joten hän jäisi Serenan kanssa kampukselle, kunnes Serena valmistuisi. Kaapo kuitenkin kävisi katsomassa tyttöjään niin usein kun mahdollista.

 photo valpuri40.png

"Kai sä pärjäät täällä?", Kaapo varmisteli jatkuvasti Serenalta.
"Joo joo, ainahan mä voin antaa Vivianin sulle sun porukoiden luo, jos ei tunnu että pärjään", Serena aina vastasi. Kaapo oli hieman huolissaan, mutta kyllä hän kihlattuunsa luotti.

 photo valpuri41.png

Myös Serenalla alkoi lopulta neljäs vuosi. Pian hänkin pääsisi Ruusiloiden perijätaloon asustelemaan Kaapon, Vivianin ja appivanhempiensa kanssa.

 photo valpuri42.png

Pian juhlittiin myös Vivianin ensimmäisiä synttäreitä. Tyttö tuntui kasvavan hurjaa vauhtia!

 photo valpuri43.png

Vaikka tyttö näytti eniten isältään, oli hänessä silti selvästi jotain Jessenkin piirteitä.

 photo valpuri44.png

Intohimon tanssimiseen tyttö sen sijaan oli selvästi perinyt äidiltään.

 photo valpuri45.png

Kaapo ja Serena päättivät myös mennä naimisiin. He olivat kuvitelleet, että viettäisivät sitten Kaunialassa isot häät, mutta kyllä tämä kahdenkeskinenkin tilaisuus kelpasi. Ei heillä oikein mikään mukaan ollut mennyt ihan kuin elokuvissa.

 photo valpuri46.png

Vaikka kaikilla oli kiire opiskella näin neljännen vuoden takia, sai Vivian silti paljon huomiota kaikilta. Hän oli oikein iloinen pikkutyttö josta kaikki pitivät.

 photo valpuri47.png

Kaapolle annettiin vastuu Vivianin puheopetuksesta. Aluksi tyttö oli hieman vastahakoinen, olihan sekava möngerrys paljon mukavampaa kuin järkevien lauseiden muodostaminen, mutta kyllä opetus kohta alkoi jo tuottaa tulosta.

 photo valpuri48.png

Kohta pojille koitti jo viimeisen loppukokeen aika. Fiilis oli haikea, mutta samalla myös onnellinen. Olivathan he kohta saaneet yliopiston kunnialla päätökseen.

 photo valpuri49.png

Molemmat valmistuivatkin ahkeran opiskelun tuloksena parhain arvosanoin, 5,0.

 photo valpuri50.png

Nuutti päätti suunnata heti takaisin Kaunialaan. Hän pakkasi kamansa, soitti taksin ja sanoi heipat Serenalle, veljelleen ja veljentyttärelleen.

 photo valpuri51.png

Kaapo sen sijaan jäi vielä hetkeksi leikkimään tyttärensä kanssa.

 photo valpuri52.png

"Tulkaa sitten perässä", hän vielä vannotti Serenaa, ennen kuin hyppäsi itsekin taksiin.
"Tottakai tullaan", Serena lupasi hymyillen. Enää puoli vuotta ja hän ja Viviankin pääsisivät pois kampukselta.

___________________________________________________

Pa dum tsss. Semmonen osa siis se.
Joo voisin heti selittää ton Vivian jutun. Tosiaan Vivian oli vähän niin kuin vahinkolapsi, koska välillä mun yliopisto bugaa niin, että vaikka ei edes yrittäisi saada vauvaa, pelehtimisestä silti tulee raskaaksi. Ja nyt kävi näin. Mutta ihan hyvä näinkin, vai? ;)

Mutta joo, kommenttia, risuja ja ruusuja?

4 kommenttia:

 1. Voi Valpuri Valpuri, minkäs teit /: Aika kiero nainen. Tekisi melkein mieli nähdä, mitä hänen ja Joelin suhteessa tulee tapahtumaan. Olisi varmasti mielenkiintoista. Mutta toivottavasti Nuutti nyt löytää jostain tytön, joka on hänen arvoisensa eikä mikään petturi.
  Vivian on suloinen tyttö (: En vain ole koskaan saanut selville, miten kampuksella syntyneet lapset saa vanhempiensa mukana kotinaapurustoon. Haluatko paljastaa salaisuuden? :D Haha, minulla on teiniraskaushackin kanssa sama ongelma, vaikka olen ladannut sen lisäosan, jonka pitäisi estää vahinkoraskauksien syntyminen. Noh, klikkaamalla biologista kelloa se onneksi korjaantuu nopeasti :D

  Kiitos jälleen kerran osasta! Jään odottelemaan suurella mielenkiinnolla seuraavaa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps jeps, Valpuri prkl >:c Vois toki joskus vilauttaa täällä legacyssä Joelin ja Valpurinkin tulevaisuuden näkymiä :D
   Ööö mulla se kampuslasten mukaan otto vähän vaihtelee, joskus käy niin että viimeisen simin lähdettyä tontilta kotinaapurustoon tulee sossuntäti hakemaan muksun, mutta silti vanhemmille ei tule adoptointikieltoa niinkuin normihuostaanotoissa, vaan lapsen voi adoptoida heti takaisin kunhan pääsee naapurustoon :) Vivianin kohdalla taas meni helpommin ja se vaan jotenkin lähti Serenan matkaan kun Serena palasi naapurustoon :)

   Jeps, mietin itekkin aluksi pitäisikö härveltää sen kellon kanssa mutta noh, olisihan ne lapsia kuitenkin jossain vaiheessa hankkineet :'D

   Oleppa hyvä ja seuraava on jo about puoliväliin asti tehty ^^

   Poista
 2. Hyvä osa ja draamaakin löytyi :) Vivian on nätti tyttö, perjäainesta :3 Itse en ole koskaan uskaltanut yliopistossa tehdä simeille vauvoja ettei kävisi juuri niin, että lapsi päätyisi lopulta sossuille.. :D Käy kyllä sääliksi Nuuttia kun Valpuri sille noin teki kun toinen oli aikeissa kosia...:/ Oottelen seuraavaa osaa! Kenties Vivian saa lisää sisaruksia ensi osassa?

  VastaaPoista
 3. Olipas siinä tapahtumia kerrakseen! Hyvä että Nuutti pääsi eroon Valpurista, oikea käärme! Yritti vielä Kaapoakin vikitellä mennessäään, ei jeesus :'D Toivottavasti Nuutti vielä löytää itselleen jonkun..

  Vivian on kerrassaan ihana tyttö ♥ Hauskaa että Kaapo ja Serena saivat lapsen jo opiskeluaikana. Tai emmä tiedä oliko se nyt niin 'hauskaa', mutta tykkäsin siitä kuitenkin :P Jatkoa odottelen! :)

  VastaaPoista