sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Osa 11. Aika parantaa haavat

 photo serena1.png

Oli kulunut jo melkein vuosi Kaapon ja Elenan suhteen loppumisesta. Olihan Kaapo ollut pari ensimmäistä kuukautta ihan maissa asian takia, mutta kyllä se oli pikkuhiljaa helpottanut.

 photo serena2.png

Kaapo oli myös tavannut koulussa Riia-nimisen tytön. Riia oli häntä vain vuotta nuorempi ja oikein sievä, mutta ei Kaapo silti hänestä pitänyt enemmän kuin kaverina.

 photo serena3.png

Riian serkku Serena sen sijaan oli varsin kuuma pakkaus. 18-vuotias yliopistossa opiskeleva tyttö oli todellakin Kaapon mieleen, muttei valitettavasti ollut vielä näyttänyt mitään kiinnostusta Kaapoa kohtaan. Olivat he tosin tavanneetkin vasta pari kertaa.

 photo serena4.png

Kaapo oli päättänyt voittaa tytön itselleen, keinolla millä hyvänsä.

 photo serena5.png

"Ei meluta hirveesti, ettei Katja tajua, että Kaapokin on täällä. Oli hirvee homma saada mutsi suostuteltua jo siihenkin, että Serena saa tulla yöksi nyt kouluviikolla", Riia pyysi pyöritellen silmiään. Katja oli Riian pari vuotta nuorempi pikkusisko, jonka kanssa Riia ei meinannut millään tulla toimeen. He olivat vain täysin eri maata. Sama juttu päti myös Riian äitiin, josta Riia myöskin valitti aina kun ehti.
Kaapo oli nyt käymässä Riian kotona ensimmäistä kertaa, joten hän ei ollut vielä ehtinyt tutustua Riian perheeseen paljoa ollenkaan sitä lukuunottamatta, että hän oli aiemmin päivällä nähnyt Katjan vilaukselta.

 photo serena6.png

"Vähän myöhäistä", Serena totesi katsoen samalla tontin reunalle ilmestynyttä hahmoa, joka lähti nyt kävelemään poreammetta kohti.

 photo serena7.png

Ei Kaapo enää piiloutumaankaan ehtinyt, joten hän vain pysyi paikallaan toivoen, ettei Riian äiti olisi kovin vihainen nähdessään, ettei Serena ollut ainut jonka Riia oli kutsunut yöksi.

 photo serena8.png

"Ai, sulla on täällä muitakin vieraita, kuin Serena", Riian äiti tokaisi ja yritti kurkotella nähdäkseen toisen vieraan tarkemmin.

 photo serena9.png

Tunnelma muuttui täysin, kun Riian äidin ja Kaapon katseet kohtasivat. Nyt Kaapo todellakin katui sitä, ettei juossut karkuun vielä kun olisi ehtinyt.
"Mutsi, tässä on Kaapo", Riia esitteli toivoen, ettei hänen äitinsä nyt alkaisi kovin pahasti raivoamaan.

 photo serena10.png

Nainen kuitenkin vain seisoi paikallaan ja tuijotti Kaapoa hämmentyneenä.
"Terve, Kaapo. Sä oot varmaan Riian koulukavereita? Mä oon Riian äiti, Elena", hän esitteli itsensä, vaikkei esittelyille varmasti olisi ollut tarvetta. Mutta pitihän heidän kahden esittää Riialle ja Serenalle, etteivät he olleet ennen tavanneet.

 photo serena11.png

"Tota joo, moi. Mun pitääkin tästä heti lähteä, mun kotiintuloaika meni jo", Kaapo mumisi vaivaantuneena ja veti vaatteet päällensä salamannopeasti.

 photo serena12.png

"Aijaa. No tule toki toistekin käymään", Elena kehotti, vaikkei kyllä varmasti tarkoittanut sitä.

 photo serena13.png

"Joo, ehdottomasti tulen", Kaapokin valehteli.

 photo serena14.png

Koko kotimatkan ajan Kaapon ajatukset olivat aivan sekaisin.
Jos Elena oli Riian ja Katjan äiti, hänen täytyi olla vähintään 30-vuotias. Eli hän oli valehdellut Kaapolle ikänsäkin. Olihan Elena kertonut, että hänellä oli kaksi lasta, muttei Kaapo olisi voinut koskaan kuvitellakaan, että ne lapset olisivat olleet melkein hänen ikäisiään.
Nyt Kaapo oli jopa iloinen siitä, että heidän suhteensa oli loppunut lyhyeen. Olisi ollut todella outoa olla isäpuoli kahdelle melkein samanikäiselle!

 photo serena15.png

Kotona Nuutin ääni havahdutti Kaapon ajatuksistaan.
"Ootko sä jo pakannut?"

 photo serena16.png

Eihän Kaapo ollut. Hänellä oli ollut vain Serena mielessään, joten hän oli unohtanut yliopistolle lähdön tyystin. Se päivähän koittaisi jo maanantaina ja nyt oli jo lauantai.

 photo serena17.png

"En mä vielä", Kaapo totesi nolona, sillä hän tiesi, että Nuutti kyllä oli pakannut jo varmaan viikko sitten. Veli pyörittelikin silmiään vastauksen kuulleessaan.

 photo serena18.png

"Joel sai hankittua meille vuokra-asunnon ihan kampusalueelta. Se on aika kallis, mutta eiköhän vanhemmat auta meitä maksamisessa", Nuutti kertoi innoissaan. Joel oli tosiaan poikien serkku, Hannan ainoa lapsi, joka oli samanikäinen kuin he eli lähtisi nyt opiskelemaan heidän kanssaan.

 photo serena19.png

Pojat eivät tunteneet Joelia oikein entuudestaan, sillä Joelin perhe oli asunut tähän asti yhdessä SimCityn suurimmassa kaupungissa, Simzaloressa. Se oli ollut Hannan taide-uran kannalta kannattavin asuinpaikka ja siellä Hanna olikin onnistunut kohoamaan uransa huipulle visiönääriksi, jonka nimen kaikki nykyään tunsivat. Näin ollen myös odotukset Joelin suhteen olivat korkealla.

 photo serena20.png

"Mutta joo, mulla on paljon mietittävää, mä painun nukkumaan", Kaapo totesi haukotellen. Hänellä tosiaan oli paljon käsiteltäviä asioita mielessään, mutta ne hän saisi hoidettua paremmin hyvien unien jälkeen.

 photo serena21.png

"Okei, öitä", Nuutti hymyili ja lähti itsekin pesemään hampaita.

 photo serena22.png

Seuraavana päivänä Kaapo päätti vihdoin aloittaa pakkaus-urakan. Hän ei vain tiennyt mistä aloittaa. Paljoa tavaraa hän ei voisi mukaansa ottaa, vain sen verran, mitä taksiin mahtuisi.

 photo serena23.png

Ajatuksenkulku kuitenkin katkesi, kun Hannes ilmestyi huoneeseen.
"Et sä muuta tarvii, kun vaatteita", hän neuvoi. Kaapo kohautti olkiaan. Hannes oli varmaan oikeassa.

 photo serena24.png

"Muistakin sitten tuoda joku kaunis daami tullessasi", Hannes vinkkasi silmää.

 photo serena25.png

Kaapo vähän nolostui ja pyöritteli silmiään.
"Ehkäpä. Siis jos musta nyt edes perijä tulee."

 photo serena26.png

Hannes katsoi Kaapoa salaperäisesti ja kohautti olkiaan.
"Ken tietää", hän totesi ja kohotti vielä kulmiaan, ennen kuin lähti huoneesta.

 photo serena27.png

Kaapo oli vähän hämillään. Miksi Hannes käyttäytyi noin oudosti?
No, ehkä se selviäisi pian.

 photo serena28.png

Seuraavana päivänä tuli vihdoin poikien aika lähteä yliopistoon. Taksi haki heidät jo varhain aamulla ja koko perhe oli hyvästelemässä heitä.

 photo serena29.png

"Muista mitä mä sanoin", Hannes vielä vannotti hyvästellessään Kaapoa.

 photo serena30.png

"Muistakaakin sitten käyttäytyä niin kuin Ruusiloiden kuuluu. Kaapo varsinkin, koska olemme valinneet sinut perijäksi", Jesse pudotti yllätyksen.

 photo serena31.png

"Ja Nuutti muista, että vaikka me ei susta päätetty perijää tehdä, me ollaan susta silti ihan älyttömän ylpeitä ja oot aina tänne tervetullut", Jesse vielä jatkoi. Nuutti nyökkäsi hiljaa. Hänen kasvoiltaan paistoi pettymys ja Kaapoa säälitti veljensä puolesta.

 photo serena32.png

Loput hyvästit menivät hieman vaivaantuneissa tunnelmissa, koska kaikki huomasivat Nuutin pettymyksen. Lopulta hyvästit saatiin kuitenkin heitettyä ja halit halattua ja tuli poikien aika astua taksiin.

 photo serena33.png

Matka kampukselle kesti parikymmentä minuuttia. Perillä heitä odotti kaunis valkoinen talo, joka oli selvästi ollut aika kallis. Onneksi pojille oli myönnetty paljon stipendejä.

 photo serena34.png
 photo serena35.png
 photo serena36.png

Kaikki kolme saivat myös kokea pienen muodonmuutoksen hieman aikuisempaan lookkiin päin.

 photo serena37.png

Pojat päättelivät, että olisi parasta valita pääaineet jo näin heti yliopiston alussa.
Joel otti pääaineekseen matematiikan, sillä hänen suurin unelmansa oli tulla vielä jonain päivänä rikollisneroksi.
Teatteritaide oli Nuutin mieleen, sillä se oli ainoa pääaine, joka valmisti urheilu-uralle.
Kaapolla sen sijaan ei ollut mitään erityisiä tulevaisuuden uratoiveita. Laki kuitenkin vaikutti ihan kiinnostavalta ja hyväpalkkaiselta uralta, joten hän päätti alkaa lukemaan valtio-oppia.

 photo serena38.png

Pojat saivat heti ensimmäisenä päivänään kokea pienen palan yliopistoelämää, kun joku tuntematon alaston mies juoksi heidän taloonsa riehumaan.

 photo serena39.png

Miehellä ei selvästi ollut ihan kaikki muumit laaksossa, sillä hän kehtasi vielä tituleerata täysissä pukeissa tanssivaa Joelia sekopääksi.

 photo serena40.png

Heti alastoman miehen poistuttua pojat päättivät aloittaa tentteihin lukemisen jo näin hyvissä ajoin, ettei vain jäisi viime tippaan.

 photo serena41.png

Vaikka suuri osa ajasta meni opiskelemiseen, jättivät pojat aina myös vähän aikaa kampukseen tutustumiseen. He kävivät yhdessä kuntosalilla, kirjatolla ja tällä kertaa he olivat suuntaamassa ensimmäistä kertaa kampuksen kahvilaan.

 photo serena42.png

Kyllä sieltä hyvää kahvia sai, mutta naistarjonta ei ollut mikään mahtava.

 photo serena43.png

Eivätkä naisetkaan tuntuneet pitävän Kaaposta yhtään enempää, kuin Kaapokaan heistä.

 photo serena44.png

Joel ja Nuutti käyttivät aikansa naisten katselun sijaan mieluummin hakkaamalla toisiaan tyynyillä.

 photo serena45.png

Pian oli jo loppukokeiden aika. Kaikki kolme läpäisivät kovan opiskelun ansiosta kokeen niin hyvin arvosanoin, että pääsivät huippuoppilaiden listalle.

 photo serena46.png

Nyt kun ensimmäisen vuoden toinen puolisko oli alkanut mallikkaasti, Kaapo päätti juhlistaa sitä kutsumalla Serenan kylään, kun Serenakin sattui kerran opiskelemaan Stenvall Instituutissa.

 photo serena47.png

Kohta Serena jo saapuikin.

 photo serena48.png

... Ja Kaapo tervehti tätä kiihkeällä suudelmalla. Serena oli hämmentynyt, mutta otettu tästä eleestä.

 photo serena49.png

"Haluutko kuulla salaisuuden?", Kaapo kuiskasi Serenan korvaan.
"Mä oon suhun ihan lääpällään."

 photo serena50.png

Tunne näytti olevan molemminpuolinen.

 photo serena51.png

Ei mennyt kauaakaan, kun Serena jo muutti Ruusiloiden luokse kämäisestä opiskelija-asuntolastaan.

 photo serena52.png

Suloisesta ulkomuodostaan huolimatta Serenalla oli sama uratavoite, kuin Nuutilla, eli rikollisnero. Niimpä hänkin päätyi ottamaan pääaineekseen matematiikan.

 photo serena53.png

Ei Serenan muutto Joelia ja Nuuttiakaan häirinnyt, he tulivat oikein hyvin tytön kanssa toimeen. Ja nyt Joelillakin oli joku, jonka kanssa pelata shakkia.

 photo serena54.png
 photo serena55.png

Tosin Joel sai huomata, ettei Serena ollut niin tyhmä, kuin hän oli luullut.

 photo serena56.png

"Joel? Joel! Joel, kato mua!"
Ruusiloiden luona juokseva alaston heppu oli harvinaisen kiintynyt Joeliin.
"Älä kato sitä niin ehkä se menee pois", Joel mumisi hämmentyneelle Serenalle.

 photo serena57.png

Nuutti oli luennolla tavannut Valpuri-nimisen kaunottaren. Vaikka Valpuri olikin tyttömäinen blondi, oli hän myös yksi fiksuimmista ihmisistä, joita Nuutti oli koskaan tavannut. Niimpä Nuutti olikin ihastunut Valpuriin välittömästi ja tyttökin piti Nuutista, joten he olivat alkaneet tapailemaan ja pikkuhiljaa tapailu oli vaihtunut seurusteluksi.

 photo serena58.png

Valpuri valitti aina, miten kamalaa oli asua opiskelija-asuntolassa, joten Nuutti päätti tehdä seuraavan siirron.
"Haluaisitko sä muuttaa meille?", Nuutti kysyi ujosti.

 photo serena59.png

"Oi, Nuutti! Tottakai haluan!", Valpuri huokaisi ihastuneena. He kävivät vielä nopeasti hakemassa Valpurin tavarat asuntolalta ja ilmoittivat asuntolavalvojalle Valpurin lähdöstä ja asia oli selvä.

 photo serena60.png

"No toisen meistä täytyy vaihtaa vaatteet."

 photo serena61.png

Valpuri sai kokea pienen makeoverin hieman vähemmän lissumaiseen ulkonäköön päin. Pinkki toppi sai kuitenkin jäädä.
Valpuri valitsi pääaineekseen biologian, koska hänen unelmansa oli tulla opetusministeriksi.

 photo serena62.png

Myös Serena sai uudet hienommat vaatteet.

 photo serena63.png

Talossa ei julkisilta hellyydenosoituksilta vältytty.

 photo serena64.png

Ensimmäinen vuosi oli pian kaksosten ja Joelin osalta ohi. Kaikki pääsivät taas huippuoppilaiden listalle parhain arvosanoin.

 photo serena65.png

Liila ei ollut ihan vakuuttunut siitä, että hänen pikkupoikansa pärjäisivät yliopistolla, joten eräänä päivänä hän päätti tulla tarkkailemaan menoa laamaksi pukeutuneena. Hän jäi kuitenkin pian kiinni suunnitelmastaan.

 photo serena66.png

Myös Valpuri sai pienen tervetulotervehdyksen alastomalta hepulta.
"Hyi! Mä yritän nukkua!"

 photo serena67.png

Joelia hieman ärsytti, että kaikki muut talossa seurustelivat paitsi hän. Hän purkikin usein ärsytystään juuri Valpuriin.

 photo serena68.png

Valpuri ei niinkään Joelin härnäämisestä pitänyt.
"LOPETA!", kaikuikin talossa usein Valpurin huuto Joelin naurun ohella.

 photo serena69.png

Mio Tappilalla ei selvästi ole kaikki muumit laaksossa, sillä hän käy aina ilman mitään järkevää syytä pöllimässä Ruusiloiden lehden. Tainnut osakuntaelämä pehmentää pojan aivot.

 photo serena70.png

Eräänä iltana kun Serena oli juuri palannut loppukokeestaan, päätti Kaapo kysyä erään tärkeän kysymyksen.

 photo serena71.png

"Serena Petilä, tuletko vaimokseni?", hän kysyi ja veti esiin kauniin timanttisormuksen, jonka ostamiseen hän oli käyttänyt viimeisetkin rahansa.

 photo serena72.png

Aluksi Serena ei saanut suustaan muuta ulos, kuin järjetöntä kiljumista...

 photo serena73.png

... Mutta kohta hän kuitenkin hyppäsi Kaapon syliin.
"Kyllä!", hän huusi melkein kyynelehtien onnesta.

 photo serena73.png

Sisällä Nuutti tarkkaili tilannetta kiinnostuneena ikkunasta.
Pitäisiköhän hänenkin?

______________________________________________

Jätetäänpä tämä osa tähän :)
Kommenttia, anyone?

8 kommenttia:

 1. Yliopistoelämää, jee! Mukavaa että Joel-serkku muutti samaan kämppään poikien kanssa, nähtiin uusiakin naamoja :> Joel on aikas hyvännäkönen myös.. :P Oi, ihanaa, sekä Nuutille että Kaapolle löytyi vaimokkeet! Mikäli Nuutti päätyy kosimaan Valpuria.. Molemmat neidit on tosi nättejä :3 Odottelenpa jatkoa innokkaasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps :D Joel on ihan mussukka. Tosiaan nätit muijat löytyi noin siihen nähden, että tuntuu että olen naittanut jokaisen hyvännäköisen townien jo jollekkin :'D
   No hyvä että odottelet :3

   Poista
 2. Todella söpö osa, pojat (...vai pitäisikö tässä vaiheessa sanoa miehet? ;>) kasvoivat todella komeiksi tapauksiksi! Onneksi Kaapo tajusi lopettaa ajoissa suhteensa Elenaan, rouvahan on kaksi kertaa Kaapoa vanhempi...

  Tämä sukupolvi tulee saamaan todella suloisia lapsia, sen verran nättejä ovat Valpuri ja Serena kumpainenkin! Nauroin tyttöjen samanlaisille asuille :D Yliopiston kuuminta muotia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllä ne ainakin itselleni vielä poikia on :'D
   Jeps, söpöjä lapsosia taatusti tulossa ;)
   Itekkin nauroin varmaan 5 min putkeen kun huomasin, että niil on samanlaiset vaatteet :'D Varsinkin kun ne tuijotti toisiaan niin jäätävästi.

   Poista
 3. Oo, olen ihan lääpälläni kaikkiin kolmeen, erityisesti Joeliin, koska Joelit nyt vain sattuvat olemaan erityisen kivoja :D ♥ Ihanaa, että Nuutilla ja Kaapolla on tyttöystävät, ja Kaapo ehti jo kosaistakin! Tulee hyviä geenejä sukuun. Haha, nauroin pahasti tolle alastomalle hepulle, se vainoaa tuota jengiä :D Yliopistolla on aina päätöntä meininkiä, ja sitä on hauska seurata!

  Paljon kiitoksia osasta, ja erittäin mukavaa joulua! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, söpöjä lapsosia tosiaan varmasti tulossa :3
   Oli kyl aika hirveetä, kun pelissä kello jotain kolme yöllä ja alaston heppu juoksee taloon herättämään kaikki :''D

   Oleppa hyvä ja samoin, vaikka menikin jo :'D

   Poista
 4. Ei hitsi, tosi hyvä osa! Ääh, Joel on niin ihanan näkönen.. Serena on kaunis nainen, ovat Kaapon kanssa niin hyvä pari. Ja yliopiston elämä on niin hienoa, kun se on niin sekavaa ja hullua! :D Odotn innolla seuraavaa osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, kiitoksia :--) Joel on kyllä ihan namu, olisi Hannakin näin ollen varmaan ihan kelpo perijä aikoinaan ollut... :D Joo, yliopisto on just niin sitä itteään.
   Seuraava osa alkaa olla jo aika valmis, eli ei tarvi kauan odotella :-)

   Poista