lauantai 30. marraskuuta 2013

Osa 10. Kaikki kaunis katoaa

Hellurei! Oon pitänyt tässä viimeiset kaks kuukautta taukoilua simsseilystä, koska on ollut aika hektistä (oon tällä hetkellä työssäoppimassa yms).
Mutta yritän tässä lähiaikoina vähän parantaa tätä osien ilmestymis tahtia ja palailla simssin pariin.
Mutta eipä miulla muuta, osan pariin siitä! -->
___________________________________________________________

 photo nuutti1.png

"Hyi kamala mihin kuntoon tämä talo on päässyt!", Violet päivitteli siivotessaan vessanpönttöä. Hän ja Hannes olivat palanneet Japanista vasta pari päivää sitten, mutta jo nyt Violet oli päättänyt ottaa talon takaisin hallintaansa.
Hieman vanhaa paria rennompina Jesse ja Liila eivät niin hirveästi jaksaneet talon siisteydestä välittää, kun oli hoidettavana myös kasvihuone ja lapset.

 photo nuutti2.png

Nuutti ja Kaapo olivat aivan erityisen innoissaan isovanhempien paluusta, sillä Hannes toi heille mukanaan erikoisversion kehittämästään pelistä. Pojat pelasivatkin sitä melkein koko ajan.

 photo nuutti3.png

Jessekin sai vanhempiensa paluusta uutta puhtia kitaransoittoon. Pian hän ansaitsikin viimeiset luovuuspisteensä ja maksimoi näin ollen kaikki taidot. Hänen elämäntoiveensa oli siis saavutettu ja tästä eteenpäin hän nauttisi koko loppuelämänsä platinamielialasta. Fiilis oli mahtava.

 photo nuutti4.png

Violetista tuntui, ettei hänen rock-legendan työllään ollut hänelle enää mitään annettavaa. Täydet stadionit oli nähty, kuten myös listaykköset ja miljoonia kertojat katsotut musiikkivideot. Lisäksi hän alkoi olla jo aika vanha ja halusi mieluummin viettää aikaa perheensä kanssa. Niimpä hän päätti soittaa levy-yhtiölleen ja ilmoittaa jäävänsä eläkkeelle. Levy-yhtiö otti asian hyvin ja ilmoitti, että Violetin Best Of -levyn suunnittelu alkaisi pian.

 photo nuutti5.png

Samalla Violet pääsi myös heittämään kauan odotetut hyvästit paikalle saapuneelle lastenhoitajalle.
"Sori, sun palveluksia ei enää tarvita, koska mä jäin just eläkkeelle", Violet ilmoitti ja kätteli vielä lastenhoitajaa. Lastenhoitaja näytti loukkaantuneelta, mutta se ei ollut mikään yllätys, kun hän sai juuri lopputilin yhdeltä parhaiten maksavista perheistä.

 photo nuutti6.png
 photo nuutti7.png

Noiden asioiden ohella myös talo kaipasi pientä uudistusta. Makuuhuoneet olivat ihan hyvässä kunnossa, mutta keittiö ja olohuone sisustettiin modernimmiksi.

 photo nuutti8.png

Taloon hankittiin myös akvaario ja pari kalaa. Kaapo nimesi kalat Nemoksi ja Bubblesiksi ja katseli aina innoissaan niiden touhuja.

 photo nuutti9.png

Nuutti sen sijaan piti enemmän tulikärpäsistä, joita pihalla iltaisin lenteli. Hän menikin usein purkin kanssa päivystämään pihalle siinä toivossa, että saisi pyydystettyä pari lemmikeikseen.

 photo nuutti10.png

Nanalla ja Röllillä oli taas pitkästä aikaa ongelmia paratiisissa, joten niiden tappelua saatin katsoa jatkuvasti. Pitäisi vain toivoa, että nuo kaksi pääsisivät pian taas sopuun.

 photo nuutti11.png

Isänsä tapaan Kaapo tykkäsi katsella iltaisin taivaalle. Hän oli vakuuttunut, että avaruusolioita oli olemassa ja yritti aina katseellaan etsiskellä niitä.
Tällä kertaa ei avaruusolioita löytynyt, vaan sen sijaan uusi tähti, josta Kaapo palkittiin viidelläsadalla simeleonilla.

 photo nuutti12.png

Kaapo oli tiirailemassa taivaalle myös silloin, kun tuli poikien aika siirtyä teini-ikään.

 photo nuutti13.png

Nuutista kasvoi varsin suloinen pullaposkinen poika. Tavoitteeksi hänelle arpoutui mammona ja hänen silmäänsä miellyttävät ruskeatukkaiset työttömät neidot, mutta punapäitä hän vihaa.

 photo nuutti14.png

Kaapostakin kasvoi oikein komea nuorimies, jonka tavoitteeksi tuli perhe. Hän arvostaa naisessa juhlallista pukeutumista ja ruskeita hiuksia, mutta siisteysintoilijat ovat totaalinen turn off.

 photo nuutti15.png

Molemmat pojat toivoivat synttärilahjaksi rumpusettiä, joten Jesse ja Liila päättivät ostaa heille sellaisen yhteiseksi. Varsinkin Nuutti vietti paljon aikaa sen ääressä.

 photo nuutti16.png

Kaapo sen sijaan unelmoi tyttöystävästä. Niimpä hän kutsui ennustajaeukon paikalle pyytääkseen sokkotreffi seuraa.
"Ihan sama, kunhan siinä on jotain puristeltavaa", Kaapo selitti eukon kysyessä, millaisen seuralaisen Kaapo halusi.

 photo nuutti17.png

"Kiitos, kiitos, kiitos!", Kaapo kiitteli eukkoa vuolaasti, kunnes vilkaisi jalkoihinsa pudonnutta seuralaistaan.

 photo nuutti18.png

"Öö... Ei kiitos", hän kuitenkin totesi nähdessään häntä huomattavasti vanhemman naisen, jota ei edes oltu siunattu kovin upeilla geeneillä.

 photo nuutti19.png

Naikkonen lähetettiin kävellen kotiin samalla, kun hän jupisi vielä jotain "törkeästä nuorisosta jotka eivät arvosta puumia".

 photo nuutti20.png

Sitten Kaapo päätti antaa eukolle uuden tilaisuuden järjestää hänelle unelmien tyttöystävä.

 photo nuutti21.png

"...Onko tää joku sairas vitsi?", Kaapo kysyi ennustajaeukolta vilkaistuaan nopeasti uutta treffiseuralaistaan.

 photo nuutti22.png

Tämä naikkonen oli vielä edellistäkin järkyttävämmän näköinen ja hänkin ihan liian vanha Kaapolle. Niimpä tämäkin sai Kaapolta välittömästi rukkaset.

 photo nuutti23.png

Myös kelvottomaksi osoittautunut ennustajaeukko sai kuulla Kaapolta kunniansa.
"Hyvä on, etsi treffiseurasi sitten ihan itse!", eukko tuhahti ja lähti kiukkuisena.

 photo nuutti24.png

Eräänä päivänä kesken Taavin ja Röllin leikkien Röllin tuli aika lähteä. Koko perhe tietenkin suri heidän vanhimman koiransa poismenoa, mutta Röllillä olisi taatusti Elmeri vastassa tuonpuoleisessa.

 photo nuutti25.png

Sentään pientä iloa kyseiseen päivään toi se, että Liila ylennettiin vihdoin hittielokuvien ohjaajaksi. Oli iso asia hypätä kameran edestä sen taakse, mutta Liilalla oli silti siitä hyvä fiilis.

 photo nuutti26.png

Vanhempiensa ja isovanhempiensa menestyksestä inspiroituneena Nuuttikin päätti alkaa tavoitella unelmaansa jo nyt teini-iässä. Hän halusi vielä jonain päivänä kohota urheilu-uran huipulle eläväksi legendaksi, joten hän otti saman alan työn vastaan pukuhuonevastaavana. Jostainhan sitä olisi aloitettava!

 photo nuutti27.png

Eikä mennyt kuin pari päivää, kun Nuutti jo saavutti uran sen hetkisen huipun joukkueen maskottina. Hyvä, Nuutti!

 photo nuutti28.png

Myös Kaapo saavutti jotain pitkään odottamaansa. Illalla hän oli taas tuttuun tapaansa tiirailemassa taivaalle, kun yhtäkkiä hänen näkökenttäänsä ilmestyi avaruusalus. Ennen kuin Kaapo ehti reagoida asiaan mitenkään, hänet temmattiin jo aluksen sisälle siitä huolimatta, että hän yritti parhaansa mukaan vastustella. Ei hän ihan näin läheistä tuttavuutta halunnut avaruusolentojen kanssa tehdä!

 photo nuutti29.png

Onneksi Kaapon avaruus-seikkailu ei kestänyt kovin kauaa. Pian avaruusalus jo ilmestyi pihaan ja pudotti nopeasti Kaapon kyydistä.

 photo nuutti30.png

Kaapo oli innoissaan vierailustaan, mutta hieman myös peloissaan. Olihan se aika shokki huomata, että avaruudessa oli elämää!

 photo nuutti31.png

Nuuttikin oli hyvin järkyttynyt veljelleen tapahtuneesta, joten Kaapoa vastaan juostessa ruuatkin olivat unohtuneet uuniin. Onneksi talossa oli toimiva palohälytin, joten palokunta saapui nopeasti paikalle.

 photo nuutti32.png

Illan järkytyksiä lievitettiin tanssimalla ihan perheen kesken.

 photo nuutti33.png

Seuraavana päivänä koettiin vielä pahempi koettelemus: kesken maalaushetken Violet rupesi tuntemaan kauheaa kipua ja lyyhistyi lattialle. Yrityksistä huolimatta elvytys ei auttanut. Violet oli poissa.

 photo nuutti34.png

Siitä huolimatta elämä kuitenkin jatkui. Olivat kaikki tietenkin todella surullisia Violetin kuolemasta, mutta elihän hän sentään hyvän elämän.

 photo nuutti35.png

Nuutti eteni urallaan taas, tällä kertaa tähtipelaajaksi. Eiköhän hän unelmansa jonain päivänä saavuttaisi.

 photo nuutti36.png

Kaapo oli tavannut netissä Elena-nimisen naisen, joka asui vain parin kilometrin päässä. He olivat ystävystyneet nopeasti ja pystyivätkin puhumaan kaikesta toisilleen. Elena oli ollut suurena tukena Kaapolle myös Violetin kuoleman jälkeen.
He olivat tavanneet kasvokkain lähiaikoina todella usein ja Kaaposta tuntui, että hän alkoi pitää Elenasta vähän enemmänkin kuin ystävänä.

 photo nuutti37.png

Ja Elenasta tuntui samalta.
Ainoa ongelma oli se, että Elena oli naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta.

 photo nuutti38.png

Pari oli kuitenkin niin rakastunut toisiinsa, etteivät jaksaneet siitä välittää.
Kaapo kyllä ymmärsi tilanteen, muttei halunnut miettiä sitä, kun Elena oli kuitenkin sentään hänen ensirakkautensa. Eihän tunteilleen mitään mahtanut, vai?

 photo nuutti39.png

Koko perhe kyllä tiesi Kaapon ja Elenan suhteesta, mutta ainoastaan Nuutti tiesi myös sen, että Elena oli naimisissa. Ei siksi, että Kaapo olisi hänelle kertonut, vaan koska Elenan aviomies pelasi samassa joukkueessa hänen kanssaan.
Nuutti ei oikein hyväksynyt veljensä suhdetta ja hänellä oli epäilyksensä siitä, miten tässä tulisi vielä käymään, mutta hän ei halunnut puuttua veljensä suhteisiin.

 photo nuutti40.png

Elenan taustasta tietämättöminä muu perhe paheksui ainoastaan naisen ikää.
"Siis herranjumala, miten vanha se naikkonen oikein on?", Liila tivasi taas vaihteeksi Kaapolta Elenan lähdettyä kotiin.

 photo nuutti41.png

"Ei se oo kun vasta 19", Kaapo valehteli. Oikeastihan Elenan ikä oli jo 26.

 photo nuutti42.png

"Ja sä oot 15. Se on sua neljä vuotta vanhempi", Liila huomautti. Kaapo vain kohautti olkiaan.
"Ikä on vaan numero."

 photo nuutti43.png

"Ja mä oon vaan sun äitis ja kiellän sua tapaamasta sitä naista enää", Liila huokaisi raskaasti. Hän ei olisi halunnut tehdä niin, mutta hänen mielestään Elena oli Kaapolle aivan liian vanha.

 photo nuutti44.png

"Yritäppä estää", Kaapo hymähti ja lähti omaan huoneeseensa. Häntä ärsytti, että aina vanhempien piti puuttua hänen asioihinsa. Jos hän itse Elenan kanssa halusi seurustella, niin hänhän seurusteli.

 photo nuutti45.png

Olisi varmaan parasta soittaa heti Elenalle ja kertoa asiasta, Kaapo päätteli.
"Moi, muru. Mutsi vähän kilahti sun iästä, vaikka väitin, että oot vaan 19. Se sano et mä en saa nähä sua enää."

 photo nuutti46.png

"Ahaa, okei. No mitäs nyt, kun mä en pääse enää teille, mun luona on mies ja muksut ja julkisilla paikoilla tapaaminen on vähän riskialtista?", Elena kysyi.

 photo nuutti47.png

"En tiiä. Mitä jos huomenna nähdään jossain, vaikka kirjastossa?", Kaapo ehdotti. Kirjastossa ei melkein koskaan käynyt ketään kummankaan tuttuja, joten se tuntui hyvältä paikalta.
"Okei", Elena myöntyi hetken epäröinnin jälkeen. He sopivat näkevänsä kirjaston omaelämänkerta-osastolla neljän aikaan.

 photo nuutti48.png

Kaapo ei tiennyt, että Nuutti oli kuullut Liilan ja Kaapon koko keskustelun. Hän tiesi, ettei Kaapo tottelisi äitinsä kieltoa. Niimpä Nuutti päätti puuttua vihdoinkin peliin. Hänestä olisi ollut liian törkeää kertoa Liilalle koko totuus Elenasta, joten hän tyytyi vain estämään Kaapoa tapaamasta Elenaa enää.
Hän etsi Elenan Facebookista ja kirjoitti hänelle viestin.
"Terve, Kaapon veli Nuutti tässä. Arvostaisin tosi paljon, jos et enää tapaisi mun veljeä. Mä osaan jo arvata, että sun tapailu tulee vielä satuttamaan Kaapoa, joten voisit käyttäytyä kuin kypsä aikuinen joka olet ja antaa olla, ennen kuin käy pahasti. Kaapo on vasta 15, joten jos mä vielä näen sut lähelläkään mun veljeä, mä ilmoitan sut virkavallalle lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
Terveisin, Nuutti Ruusila."

 photo nuutti49.png

Seuraavana päivänä Kaapo meni sovittuun aikaan sovittuun paikkaan, mutta jostain syystä Elena ei ilmestynyt paikalle, vaikka Kaapo odotti häntä päälle tunnin.
Kaapo oli pettynyt. Hän veikkasi, että Elenaa pelotti jatkaa hänen tapailuaan, kun Liilakin oli sen kieltänyt. Hän yritti kotona vielä pari kertaa soittaakin naiselle ja laittoi pari viestiä, mutta mitään vastausta tai selitystä ei tullut.
Hänen pitäisi varmaan vaan unohtaa Elena, niin pahalta kuin se tuntuikin.

 photo nuutti50.png

Nuutista tuntui pahalta katsoa Kaapon surua, mutta hän tiesi, että tämä olisi veljelle parhaaksi. Ei hän Kaapolle uskaltaisi kertoa, sillä häntä pelotti, ettei tämä antaisi hänelle koskaan anteeksi. Se olisi todella huono juttu, olihan Kaapo sentään hänen veljensä ja paras ystävänsä.
Ehkä kaikki kääntyisi vielä parhain päin. Ehkä.

____________________________________________________________

The end. Mutta, mutta:

 photo nuuttiekstra.png

HOX!
Sivulaatikosta löytyy perijä-äänestys, muistakaas heittää ääniä, tai minulle tulee tosi hankala päätös eteen! (tykkään kummastakin ihan liikaa :c)

Tässäpä perustiedot pojista:

Kaapo Ruusila

Tavoite: Perhe.
Mieltymykset: Juhla-asut ja ruskeat hiukset.
Inhokit: Siisteys.
Elämäntoive: Saa 6 lapsenlasta.
Ammatti: -

Nuutti Ruusila

Tavoite: Mammona.
Mieltymykset: Ruskeat hiukset ja työttömyys.
Inhokit: Punaiset hiukset.
Elämäntoive: Ammattina elävä legenda (urheilu-uran huippu).
Ammatti: Tähtipelaaja (urheilu-ura).

Ääniä heittäkää siis mielellään tuonne sivupalkin kyselyyn tai tämän osan kommentteihin, että tulokset on mulle helpompi laskea.
Äänestys päättyy viikon päästä eli sunnuntaina 7. joulukuuta.
Äänestäkää!

6 kommenttia:

 1. Ahahaha, hajosin tolle perheen tanssihetkelle :D
  Mutta voi ei, Violet :< nyyh. Ja Rölli :( Kylläpä Viikatemies on ahkeralla päällä.
  Vai että Kaapoa vetävät puoleensa vanhemmat naiset :D Aika paha teinipojan seurustella perheellisen naisen kanssa, mutta minkäs sim tunteilleen voi. Ilmestyyköhän Elena takaisin Kaapon elämään joskus myöhemmin?

  Ja perijä-äänestys! Jeeeee (: Äänestän Kaapoa ♥

  Kiitoksia osasta! Jään innolla odottelemaan uutta (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo elä, mieki nauroin vedet silmissä kun ne rupes randomisti tanssimaan :'D Huomaa taas, että koko Ruusiloiden suku on ihan yhtä terve :'D
   Jeps, kieltämättä harmillista, että Violet lähti jo noin aikaisin :c Ja Rölli kans.
   Se nähdään tulevaisuudessa ;)

   Heh, Kaapo on kyllä jees :D

   Oleppa hyvä ja uutta osaa luvassa varmaan jo heti viikon päästä kun äänestys loppuu c:

   Poista
 2. Äänestin perijäksi (sivupalkissa jo!) Kaapoa, maailman suloisin ilmestys! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, olin ite ihan ällikällä lyöty, kun Kaaposta kasvoi noin komea, kun kaksosten ollessa lapsia mie olin ihan varma, että Nuutista tulee perijä :o Mutta kiitoksia äänestä! :)

   Poista
 3. Hyvä osa! Oli tosi kiva lueskella taas välillä Ruusiloiden elämästä! :) Violet kuolla kupsahti, voi ei :'( Mutta niinhän se on, että elämä jatkuu! Äänestin sivupalkissa Kaapoa perijäksi, mutta tilanne näytit olevan tasan :o Toivottavasti joku vielä äänestää.. No kuitenkin, kiitos tästä osasta, ja hyvää itsenäisyyspäivää ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep jep :) Kaapo tosiaan voitti, mutta oli kyllä tosi tiukka kisa :o
   Samoin, tosin nyt on kyllä kohta jo joulu :'D

   Poista